bureau

I_KB architecten

I_KB architecten werkt vanuit kasteel Ampsen aan een grote verscheidenheid van projecten. De opdrachten variëren van verbouwingen, villa’s, interieurs tot projecten in de utiliteitsector, zorg, scholen en stedenbouw. In de ontwikkeling van het ontwerp staat het zoeken naar de essentie van de opgave centraal.

Hieruit ontstaan heldere en krachtige concepten die op een kritische en consistente wijze worden uitgewerkt. De dialoog met de opdrachtgever, een zorgvuldige inpassing in de omgeving, duurzaamheid en vakmanschap spelen daarbij een belangrijke rol.

We streven naar gebouwen met een duidelijk eigen karakter, een bijzondere ruimtelijkheid en een zorgvuldige en duurzame afwerking. Wij ontwerpen gebouwen met een laag energieverbruik, een efficiënte installatie en beperkt onderhoud. Onze visie op duurzaamheid leidt niet alleen tot functionele gebouwen, maar draagt tevens bij aan het comfort van de gebruikers. 

werkzaamheden

I_KB architecten is een ontwerp-bureau. Wij verzorgen maatwerk op het gebied van stedenbouw en architectuur. Projecten kunnen door ons begeleid worden van initiatief tot en met oplevering. Wij werken met de nieuwste programma’s en technieken. Alle projecten kunnen in 3D worden uitgewerkt, om de opdrachtgever al tijdens het ontwerpproces mee te nemen in de keuzes en overwegingen. Indien gewenst worden de projecten in BIM uitgewerkt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

samenwerking

Samenwerken betekent voor ons dat we samen met partners werken aan de kwaliteit van onze projecten. Door deze samenwerking zijn wij in staat op het scherpst van de snede te ontwerpen, met gebruikmaking van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen.

Door dit samen te voegen in onze projecten zijn wij in staat gebouwen te ontwerpen die niet alleen esthetisch fraai zijn, maar ook functioneel en intelligent.

duurzaamheid

Duurzaamheid begint bij het maken van goede gebouwen. Duurzaamheid is meer dan het toepassen van de nieuwste installaties. Samen moeten we bouwen aan een duurzame samenleving door het zorgvuldig afwegen van belangen tussen locatie, programma, en ontwerp.

Door dit zorgvuldig te doen zijn wij in staat gebouwen te ontwerpen met een laag energieverbruik, beperkt onderhoud en een hoog comfort.