Goede doelen – Kerstwens

2023 was een mooi jaar voor ons; we hebben samen met onze opdrachtgevers en adviseurs gewerkt aan leuke en uitdagende projecten. We hebben een aantal spraakmakende projecten opgeleverd en zullen nog voor 1 januari aanstaande een aantal aanvragen voor een Omgevingsvergunning de deur uit doen. Ook voor 2024 is onze opdrachtenportefeuille goed gevuld met mooie uitdagingen. We kijken er dan ook al naar uit om na de kerstvakantie weer aan de slag te gaan!

Graag willen we onze opdrachtgevers en relaties bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar! Wij wensen iedereen fijne feestdagen en het allerbeste voor 2024. Graag maken wij de wereld ook in 2024 weer een beetje mooier door samen te bouwen aan mooie projecten!

Ook dit jaar leek ons een gift aan goede doelen een passende invulling van onze kerstgeschenken. Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende goede doelen;

  • Rode Kruis; Zij helpen bij noodsituaties in Nederland en bij rampen en conflicten wereldwijd.
  • Stichting ALS; Zij brengt mensen en partijen samen om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en oplossing van de spierziekte ALS.
  • Samen Lachen; Zij organiseren leuke uitjes voor kinderen bij wie dat door de thuissituatie niet mogelijk is.

Ons kantoor s in verband met de kerstvakantie gesloten van 22 december tot 8 januari. Vanaf dan staan we graag weer voor u klaar!