nieuwsarchief

hier vind u alle nieuwsberichten van I_KB architecten

Ontwerp nieuwbouw BSO Vrije School Spilcentrum De Sterren goedgekeurd!

I_KB heeft het ontwerp gemaakt voor de nieuwbouw van een BSO bij de Vrije School in Eindhoven. In een leuk proces met de betrokken leerkrachten en Stichting Pallas is een bijzonder gebouw ontworpen, dat past bij de kernwaarden van de Vrije School. Inmiddels is het ontwerp goedgekeurd en is I_KB architecten gestart met de uitwerking…

Lees verder →

vakantie!

Vanwege de bouwvak zijn wij gesloten van 28 juli t/m 19 augustus. Na de vakantie staan we graag weer voor u klaar.

NOM-PROJECT ZEEWOLDE BINNEN 1 JAAR OPGELEVERD

  Bronvermelding: sustay NOM-PROJECT ZEEWOLDE BINNEN 1 JAAR OPGELEVERD    

START BOUW!

De bouw van de villa in Wenum Wiesel is gestart! Inmiddels is de kelder bijna gereed en binnenkort wordt gestart met de begane grond vloer. Als alles conform planning verloopt is de woning eind 2018 gereed. Wij houden u via de site op de hoogte!

Lochemseberg komt in zicht!!!

De verbouwing van de boerderij aan de Polsteeg is bijna gereed! Inmiddels is de grote harmonicapui geplaatst. Was deze gevel tot voor kort gesloten van karakter, binnenkort is de Lochemseberg vol in beeld! De bijzondere locatie van deze boerderij is dan ook van binnenuit zichtbaar en voelbaar. De verbouwing zorgt voor naast dit bijzondere uitzicht…

Lees verder →

Villa Zeist nadert voltooiing!

Inmiddels is de bouw van de villa in Zeist ver gevorderd! De laatste bouwkundige werkzaamheden worden afgerond en de interieur-afbouw is reeds gestart. Het is nu dan ook een drukte van belang op de bouwplaats. Binnenkort laten we u het eindresultaat zien! Maar ook de plaatjes van vandaag zijn het delen waard….

Bouw 35 woningen in Zeewolde vordert gestaag!

Inmiddels zijn de eerste casco’s te zien op de drone-beelden! De bouw vordert gestaag. Binnenkort meer (drone)beelden te zien op onze site!

Vergunning verleend!

Inmiddels is de vergunning voor de nieuwbouw van de villa aan de Huisakkers in Wenum Wiesel verleend. I_KB architecten is in nauwe samenwerking met  Boezewinkel Mulder Bouw druk bezig de bouwvoorbereiding tot in de puntjes uit te werken, zodat we in het tweede kwartaal kunnen beginnen met de daadwerkelijke uitvoering van de plannen. We houden…

Lees verder →

Start bouw woning Den Haag

Het terrein aan de Erasmushove in Den haag is bouwrijp gemaakt. Hoedbouw is in samenwerking met Smart Buildings Europe nu officieel begonnen met de bouw!

nieuwjaarswens

Wij zijn inmiddels vol energie begonnen aan het nieuwe jaar en kijken uit naar het werken aan uitdagende en interessante projecten en hopen ook in de 2018 mooie hoog(s)tepunten te mogen bereiken.   Wij wensen iedereen een gezond en succesvol 2018!

Back to Top