I_KB architecten gaat de hoogte in met de nieuwbouw van 175 appartementen!

I_KB architecten heeft in opdracht van Ufkes het voorlopig ontwerp afgerond voor de realisatie van 175 appartementen. In het gebouw van 10 lagen is een mix van kleinere en grotere appartementen opgenomen, afgestemd op de behoeften in de markt. De geluidsbelaste locatie gaf aanleiding tot het ontwerp van een carré-vormig gebouw, waarbij aan de binnenzijde een geluidsluwe en kwalitatief hoogwaardige gezamenlijke tuin ontstaat. De landschappelijke inpassing is ontworpen in samenwerking met TLU Landschapsarchitecten. We hebben gekozen voor een stoere metselwerk architectuur met veel bijzondere metselwerkdetails, waardoor een mooie balans ontstaat tussen de grote schaal van het complex en de verfijning in het detail. De massa krijgt extra geleding door de inhammen in het gebouw, waardoor het gebouw relatie aan gaat met de omgeving.

Op korte termijn verwachten we de definitieve uitwerking van de plannen op te kunnen pakken. We houden u op de hoogte!

Bij I_KB architecten blijven we betrokken werken aan onze projecten!

Het is een bijzondere tijd voor iedereen en we proberen met zijn allen een weg te vinden in deze nieuwe situatie. Uiteraard is hierbij de gezondheid van iedereen het belangrijkste!

Maar we proberen ook zo goed mogelijk door te werken aan onze projecten en klaar te staan voor onze opdrachtgevers. 

De komende periode werken we dan ook onverminderd door, onze moderne online infrastructuur maakt dit mogelijk. Uiteraard hebben we onze medewerkers opgeroepen zo veel mogelijk thuis te werken. Afspraken met klanten en collega’s doen we vooral telefonisch en digitaal. Dit zal op momenten zeker een uitdaging zijn, want ook onze medewerkers hebben kinderen die thuis zijn, waardoor we soms te maken kunnen hebben met een verminderde bezetting tijdens de reguliere kantoortijden. 

Maar ons doel is om projecten en deadlines normaal te laten verlopen. Vanaf gepaste afstand blijven wij benaderbaar en betrokken! En uiteraard spreken wij de hoop uit dat we elkaar binnenkort in goede gezondheid weer kunnen ontmoeten om samen verder te werken!

“Room with a view!”

De verbouwing van de villa aan de Veenweg vordert gestaag. Het prachtige uitzicht vanuit de toekomstige woonkeuken konden we al even zien! Fantastische zichtlijn over het landschap richting de Lochemse Berg!

Bouw Mooralaan bereikt hoogste punt

De bouw van de villa aan de Mooralaan heeft het hoogste punt bereikt! Het dak zit er op!

De vorm van de woning wordt al fraai zichtbaar. Als alles volgens planning verloopt zal de woning begin volgend jaar opgeleverd worden.

I_KB architecten wint selectie Vrijeschool Ede

I_KB architecten heeft in samenwerking met SMT Bouw en Vastgoed en PHB de selectie gewonnen voor de verbouwing van de Vrijeschool de Vuurvogel in Ede. Samen met onze bouwpartners en de opdrachtgever zijn wij onlangs begonnen aan deze uitdagende opgave. Binnenkort meer op onze site!

Nieuwe website I_KB architecten online!

Onze nieuwe website is in de lucht! We hebben de afgelopen periode hard gewerkt om onze site geheel te vernieuwen en zie hier het resultaat!

Via de site zullen we u op de hoogte houden van onze projecten en ziet u met regelmaat nieuwtjes en updates voorbij komen.

Bouwvergunning villa Mooralaan Lochem verleend!

De bouwvergunning voor de realisatie van een villa aan de Mooralaan in Lochem is verleend. De start van de uitvoering door Kreunen Bouw is gepland voor april 2019.

Verkoopimpressies appartementen Ootmarsum

Na het ontwerp voor de herbestemming van het voormalige gemeentehuis in Ootmarsum heeft I_KB architecten ook de interieurs van de appartementen uitgewerkt ten behoeve van de verkoopdocumentatie. In foto’s de impressies van de bijzondere appartementen in dit prachtige monumentale pand in het centrum van het bruisende Ootmarsum!

Verbouwing Polsteeg Barchem gereed!

Na een intensief ontwerp- en verbouwtraject is de verbouwing voor de kerst afgerond! Het resultaat mag er zijn! De bewoners wilden graag meer relatie met het landschap. In het ontwerp is daarom een forse insnede gemaakt in de zijgevel van de boerderij. Binnen en buiten lopen nu op een natuurlijke wijze in elkaar over. De woonbeleving heeft daarmee een hele andere dimensie gekregen!

Woning Zeist opgeleverd!

De door I_KB architecten ontworpen villa in Zeist is opgeleverd! De opdrachtgever woont er inmiddels met veel plezier! De foto’s spreken voor zich…