Bouw 8 appartementen Hellendoorn vordert gestaag!

De contouren van het nieuwe appartementengebouw aan de Dorpsstraat in Hellendoorn waren voor de bouwvakvakantie al goed zichtbaar. Na de bouwvakvakantie is Jansman Bouw weer druk aan het werk gegaan en krijgt het gebouw steeds meer vorm en detail! We houden u op de hoogte van de vooruitgang.

Renovatie villa Eindhoven

I_KB architecten heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de renovatie en upgrading van een villa in Eindhoven. De bestaande indeling wordt geoptimaliseerd, de woning wordt verduurzaamd en krijgt een facelift. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en goede routing en oriëntatie in de woning met fraaie overgangen van binnen naar buiten!

Binnenkort start bouw appartementen centrum Almelo

I_KB architecten heeft in opdracht van Koopman Vastgoed uit Tubbergen het ontwerp gemaakt voor een appartementencomplex op de hoek van de Grotestraat en de …. Dit deel van het centrum van Almelo zal in de komende jaren transformeren van winkelgebied naar woongebied. Binnenkort wordt gestart met de realisatie van het complex door Aannemersbedrijf Hoek.

ZOMERVAKANTIE

I_KB architecten heeft vakantie! Wij wensen iedereen een fijne en gezonde zomer en staan vanaf 16 augustus weer voor u klaar!

I_KB architecten aan het werk op de Berkeloevers!

Op dit unieke plekje, gelegen direct aan de Berkel en op loopafstand van het centrum van Lochem verrijzen binnenkort 20 woningen. I_KB architecten verzorgde het ontwerp voor 6 levensloopbestendige woningen in opdracht van Ramdhani Vastgoed en 3 vrijstaande particuliere villa’s. Na de zomervakantie starten de werkzaamheden van onze projecten! We houden u op de hoogte!

Mooralaan opgeleverd!

Na een intensieve bouwperiode met Kreunen Bouw en RoMa Installatietechniek is de Mooralaan enkele maanden geleden opgeleverd! En het resultaat mag er zijn! De bewoners genieten volop van hun nieuwe huis!

Voorbereiding 8 appartementen Hellendoorn in volle gang

I_KB architecten heeft het ontwerp en tekenwerk verzorgd voor de 8 appartementen in Hellendoorn in opdracht van Jansman Bouw. Het bestemmingsplan is afgerond, de omgevingsvergunning wordt eind deze maand verwacht en de verkoop loopt als een speer! Alle voorbereidingen lopen binnen planning. Dit jaar wordt er gesloopt om direct na de jaarwisseling 8 fraaie appartementen aan de Hellendoornse kern toe te voegen.

I_KB architecten is verhuisd!

Vorige week hebben wij ons kantoor verhuisd naar de begane grond van kasteel Ampsen. We behouden zo de fantastische werkomgeving die we al hadden, maar genieten nu ook van heerlijk hoge ruimtes en veel licht en uitzicht… Het liefst zouden we iedereen vol trots onze nieuwe werkomgeving laten zien, maar dat is helaas gezien de Corona-maatregelen niet mogelijk op dit moment. Maar… als de maatregelen het straks weer toestaan bent u van harte welkom!

I_KB architecten gaat de hoogte in met de nieuwbouw van 175 appartementen!

I_KB architecten heeft in opdracht van Ufkes het voorlopig ontwerp afgerond voor de realisatie van 175 appartementen. In het gebouw van 10 lagen is een mix van kleinere en grotere appartementen opgenomen, afgestemd op de behoeften in de markt. De geluidsbelaste locatie gaf aanleiding tot het ontwerp van een carré-vormig gebouw, waarbij aan de binnenzijde een geluidsluwe en kwalitatief hoogwaardige gezamenlijke tuin ontstaat. De landschappelijke inpassing is ontworpen in samenwerking met TLU Landschapsarchitecten. We hebben gekozen voor een stoere metselwerk architectuur met veel bijzondere metselwerkdetails, waardoor een mooie balans ontstaat tussen de grote schaal van het complex en de verfijning in het detail. De massa krijgt extra geleding door de inhammen in het gebouw, waardoor het gebouw relatie aan gaat met de omgeving.

Op korte termijn verwachten we de definitieve uitwerking van de plannen op te kunnen pakken. We houden u op de hoogte!

Bij I_KB architecten blijven we betrokken werken aan onze projecten!

Het is een bijzondere tijd voor iedereen en we proberen met zijn allen een weg te vinden in deze nieuwe situatie. Uiteraard is hierbij de gezondheid van iedereen het belangrijkste!

Maar we proberen ook zo goed mogelijk door te werken aan onze projecten en klaar te staan voor onze opdrachtgevers. 

De komende periode werken we dan ook onverminderd door, onze moderne online infrastructuur maakt dit mogelijk. Uiteraard hebben we onze medewerkers opgeroepen zo veel mogelijk thuis te werken. Afspraken met klanten en collega’s doen we vooral telefonisch en digitaal. Dit zal op momenten zeker een uitdaging zijn, want ook onze medewerkers hebben kinderen die thuis zijn, waardoor we soms te maken kunnen hebben met een verminderde bezetting tijdens de reguliere kantoortijden. 

Maar ons doel is om projecten en deadlines normaal te laten verlopen. Vanaf gepaste afstand blijven wij benaderbaar en betrokken! En uiteraard spreken wij de hoop uit dat we elkaar binnenkort in goede gezondheid weer kunnen ontmoeten om samen verder te werken!