Vrijeschool de Vuurvogel opgeleverd

Net voor de bouwvak was de verbouwing van de Vuurvogel gereed. Nu kan de school verhuizen en kunnen de leerlingen in het nieuwe schooljaar beginnen in hun nieuwe school. We wensen de leerlingen en leerkrachten veel plezier in het vernieuwde schoolgebouw! 

Bouw Berkeloevers vordert gestaag

I_KB architecten bouwt op dit moment 9 woningen aan de Berkeloevers; 6 levensloopbestendige woningen en 3 vrijstaande villa’s. Een deel van de woningen zal al voor de bouwvak opgeleverd worden en enkele woningen zullen kort na de bouwvak opgeleverd worden.

Ondanks de uitdagingen van deze tijd, slagen de uitvoerende partijen er in om uitstekend werk te leveren én behoorlijk binnen de planning te blijven. En daar zijn wij heel blij mee!

Bouwvergunning 8 woningen Zuiderwal verleend!

Op de hoek van de Zuiderwal en Schoolstraat is een ontwerp gemaakt door I_KB architecten, waarbij het behoud van de monumentale boom op de hoek het uitgangspunt was. Het ontwerp kenmerkt zich door 4 eigentijdse stads / grachtenwoningen in een fraaie rood gemêleerde baksteen. Op de begane grond zijn 4 appartementen gesitueerd, met daarboven 4 maisonnettes. Alle woningen zijn voorzien van riante terrassen en balkons. Op dit moment worden de uitvoeringsstukken gereed gemaakt, zodat binnenkort met de bouw gestart kan worden.

Werk in uitvoering Berkeloevers

Op dit moment wordt er druk gebouwd op de Berkeloevers. Het is een komen en gaan van busjes, vrachtwagens, materieel en materiaal. Negen van de in totaal 20 woningen zijn ontworpen door I_KB architecten. Vanaf de steiger levert dat een prachtig beeld op!

Met dank aan Bouwbedrijf Blenke voor de foto.

appartementen Hellendoorn opgeleverd

In december is het appartementencomplex aan de Dorpsstraat in Hellendoorn opgeleverd. De komende tijd zal ook de directe omgeving van het appartement aangekleed worden. Wij wensen de bewoners veel woonplezier!

Kerstgeschenk 2021 – goede doelen – Kerstwens

I_KB architecten heeft een druk jaar achter de rug. We hebben gewerkt aan veel mooie, uitdagende en interessante opgaven. We kijken dan ook terug op een goed 2021. Maar het was nog geen “gewoon” jaar, waar we vorig jaar natuurlijk wel allemaal op hoopten.

Vorig jaar hebben we voor de eerste keer in plaats van de bekende kerstchocolade uit te delen een gift gedaan aan goede doelen. Ook dit jaar leek ons dat een passende invulling van onze kerstgeschenken. Dit jaar hebben we gekozen voor de volgende goede doelen;

  • Rode Kruis; Zij helpen bij noodsituaties in Nederland en bij rampen en conflicten wereldwijd.
  • Make a Wish; Zij vervullen de liefste wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.
  • Samen Lachen; Zij organiseren leuke uitjes voor kinderen bij wie dat door de thuissituatie niet mogelijk is.

Graag willen we onze opdrachtgevers en relaties bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar! Wij wensen iedereen fijne feestdagen en het allerbeste voor 2022! Wij hopen dat 2022 een gezond jaar wordt in alle opzichten, waarin we weer samen kunnen bouwen aan mooie projecten!

Ons kantoor is in verband met de Kerstvakantie gesloten tot 10 januari. Vanaf dan staan we weer graag voor u klaar!

Eerste paal Berkeloevers!

De eerste palen voor de realisatie van twee door I_KB architecten ontworpen villa’s op de Berkeloevers zitten er in! Blenke Bouwbedrijf verzorgt de bouw van beide woningen. Inmiddels zijn er meerdere kavels aan het bouwen op dit plan. In totaal worden er 20 woningen gerealiseerd. Het belooft een fraaie wijk te worden, met een unieke ligging aan de rivier de Berkel, tegen het centrum van Lochem aan. We zullen u op de hoogte houden van de voortgang!

Bouw 8 appartementen Hellendoorn vordert gestaag!

De contouren van het nieuwe appartementengebouw aan de Dorpsstraat in Hellendoorn waren voor de bouwvakvakantie al goed zichtbaar. Na de bouwvakvakantie is Jansman Bouw weer druk aan het werk gegaan en krijgt het gebouw steeds meer vorm en detail! We houden u op de hoogte van de vooruitgang.

Renovatie villa Eindhoven

I_KB architecten heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de renovatie en upgrading van een villa in Eindhoven. De bestaande indeling wordt geoptimaliseerd, de woning wordt verduurzaamd en krijgt een facelift. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en goede routing en oriëntatie in de woning met fraaie overgangen van binnen naar buiten!

Binnenkort start bouw appartementen centrum Almelo

I_KB architecten heeft in opdracht van Koopman Vastgoed uit Tubbergen het ontwerp gemaakt voor een appartementencomplex op de hoek van de Grotestraat en de …. Dit deel van het centrum van Almelo zal in de komende jaren transformeren van winkelgebied naar woongebied. Binnenkort wordt gestart met de realisatie van het complex door Aannemersbedrijf Hoek.